Fort knox pro escape room puzzel

escapewelt
    Levertijd:1-2 dagen
  • Beschrijving

Escaperoom fort knox pro puzzel UITVERKOCHT

Kruip met de Fort Knox Box in de huid van een maffiafamilie die een unieke coup beraamt: inbreken in Fort Knox! Het doelwit: een van de mysterieuze Bubu Munten.Dit is een zeer legendarische munt waar veel avonturiers en detectives hun zinnen op hebben gezet. Recent werd een specimen ontdekt in een mummie uit het oude Egypte en er werd zelfs een in de ruimte gevonden.

Eén ding is zeker: de munt is van grote waarde en je hebt hem absoluut nodig om je plaats in de familie te versterken. Maar eerst moet je vele puzzels oplossen en je een weg naar binnen banen door creatief te draaien, te glijden en te combineren. Je kan je aan een uur puzzelplezier verwachten en een avontuurlijke ervaring die je vingergevoel en logisch denken op de proef zal stellen en je zal motiveren om steeds nieuwe creatieve oplossingen uit te proberen.

De Fort Knox Box biedt als geschenk uitdagende puzzels voor het hele gezin. De hoogwaardige verpakking en uitgebreide details maken de Fort Knox Box compleet en maken het tot een perfect geschenk voor amateur-detectives, escape room fans en liefhebbers van het oplossen van puzzels en het kraken van logische noten.

Gedaan met inpakpapier en strikken en maak van het uitpakken een echte belevenis: De Fort Knox Box is niet alleen een geschenk, het is ook een unieke geschenkverpakking. Binnenin is er een holle ruimte. Je kunt je cadeau na het uitpakken in de doos doen en het daarna weer in elkaar zetten.

Ten opzichte van de Escape Pyramid en de Space Box hebben we het interieur zelfs vergroot. Er is nu nog meer ruimte om cadeautjes in de doos te verstoppen.